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CBD햄프씨드오일 - 연구논문 (6)

by 신의 선물 CBD 2017. 10. 19.
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토코페롤 Tocopherols


토코페롤의 항산화 특성은 이미 알려져 있으며 오랫동안 이용되어 왔습니다.
전통적 토코페롤 보충제는 주로 그 형태에 초점을 맞추고 있습니다.
하지만 햄프를 비롯한 많은 식물은 γ-토코페롤 수치가 상당히 높습니다.
둘 다 항산화제 활동을 나타내지만, 그들의 상이한 대사 경로는 각각의 이성체(isomeric) 형태에 다른 특정 활동을 발휘합니다.
Antioxidant properties of tocopherols have been known and exploited for some time. Traditional supplementation of tocopherols has primarily focused on its form. Many plants however, including hemp, tend to have significantly higher levels of
γ-tocopherol. Although both exhibit antioxidant activity, their differing metabolic paths confer other specific activities to their respective isomeric forms.

α-토코페롤은 형상화된 비타민E 보충제에 있는 1(보통 배타적) 토코페롤입니다.
α-토코페롤은 소장(intestine)에서 발견되는 경향이 있는 γ-토코페롤과 반대로 혈장에 우선적으로 분비됩니다 (Stone & Papas, 1997).
토코페롤에게 항산화제의 특성과 다른 특성을 갖게 만드는 것은 혈장에 있는 α-토코페롤의 농도입니다.
α-토코페롤은 세포막 이중층에서 지방 acyl 사슬 사이의 인터칼레이션(intercalation)을 통해 세포막 유동성을 증가시킬 수 있습니다 (Berlin et al., 1992).
자료는 세포막 안에서의 증가된 유동성과 α-토코페롤 함량 간에 직접적 상관관계가 있음을 시사합니다 (Berlin et al., 1992).
α-토코페롤의 생물적 활동은 간에서 매우 낮은 밀도의 지단백질로 분비되는 큰 친화력의 결과로 γ-토코페롤보다 상당히 높은 경향이 있습니다 (Stone & Papas, 1997).
하지만 이러한 증가된 생체활동이 α-토코페롤을 보다 효과적인 항산화제로 만들지는 못합니다;
γ-토코페롤α-토코페롤보다 낮은 peroxynitrite 농도에서 포스파티딜콜린하이드로퍼옥사이드 (phosphatidylcholinehydroperoxide) 형성을 보다 효과적으로 억제합니다 (Wolf, 1997).
γ-토코페롤 50ppm 미만 농도에서도 생체외 (in vitro)에서 상당한 항산화 효과를 나타냈습니다 (Lampi, Hopia, & Piironen, 1997).
또한, γ-토코페롤α-토코페롤 보충제와 비교하여 관상동맥심장질환 예방에 전반적으로 더 효과적입니다 (Wolf, 1997). 

햄프오일 전문

www.dopzamall.com



α-Tocopherol is the primary (usually exclusive) tocopherol in formulated vitamin E supplements. It is preferentially secreted into plasma as opposed to γ-tocopherol which tends to be found in the intestine (Stone & Papas, 1997). It is α-tocopherol’s concentration in the plasma that gives it properties other than that of an antioxidant. α-tocopherol may induce increased membrane fluidity through intercalation between fatty acyl chains in the membrane bilayer (Berlin et al., 1992). Data suggests that there is a direct correlation between increased fluidity and α-tocopherol content in the membrane (Berlin et al., 1992). The biological activity of α-tocopherol tends to be significantly higher than γ-tocopherol as a result of its greater affinity to be secreted by the liver into very-low density lipoproteins (Stone & Papas, 1997). This increased bioactivity does not however make α-tocopherol a more effective antioxidant; γ-tocopherol inhibits phosphatidylcholinehydroperoxide formation more effectively at low peroxynitrite concentrations than does α-tocopherol (Wolf, 1997). γ-Tocopherol has been shown to have significant antioxidant effects in vitro even at concentrations less than 50 ppm (Lampi, Hopia, & Piironen, 1997). In addition, γ-tocopherol is overall more effective in protecting against coronary heart disease, as compared to α-tocopherol supplementation (Wolf, 1997).

 

아마도 널리 연구된 적이 없는 γ-토코페롤의 가장 흥미로운 활동은 항암제, 특히 대장암과 관련하여 작용할 수 있는 능력일 것입니다.
γ-토코페롤은 담즙을 통해 장 및 대변 물질로 분비되기 때문에 지질 과산화를 억제하고 장에서 돌연변이 유발성 과산화물 생성을 감소시킬 수 있습니다 (Stone & Papas, 1997).
궁극적으로 플라스마에서 활동하는 것과는 대조적으로 콜론으로 배설 됨으로써, γ-토코페롤은 반응성 질소 산화물 종(reactive nitrogen oxide species)에 의한 DNA 손상을 최소화 할 수 있습니다 (Stone & Papas, 1997).
Perhaps the most interesting activity of
γ-tocopherol which has not yet been widely studied, is its ability to act as an anticancer agent, specifically with respect to colon cancer. Because γ-tocopherol is secreted via the bile into the intestine and fecal material, it can inhibit lipid peroxidation and reduce the formation of mutagenic peroxidation products in the bowel (Stone & Papas, 1997). Ultimately, by being excreted into the colon, as opposed to being active in the plasma, γ-tocopherol is able to minimize DNA damage caused by reactive nitrogen oxide species (Stone & Papas, 1997).

 


햄프씨드오일에는, γ-토코페롤α-토코페롤보다 현저히 많이 존재하며; 테스트한 Fedora 샘플은 γ-토코페롤 478mg/L이었으며, α-토코페롤은 미량이었습니다.
하지만 둘 다 각각의 생리적 체계에서 항산화 물질로서 중요한 역할을 합니다.
그들이 보유하고 있는 추가의 생체활성 특성은 햄프씨드오일의 구성요소로서 효능을 더합니다.
Within hemp seed oil,
γ-tocopherol is present in significantly higher quantities than α-tocopherol; the Fedora sample tested had 468 mg/L of γ-tocopherol with only trace amounts of α-tocopherol. They both however, play an important role as antioxidants in their respective physiological systems. The additional bioactive properties they possess add to their benefits as components of the seed oil.

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