결과 및 토론 RESULTS AND DISCUSSION
햄프오일 안의 지방산 Fatty Acids in Hemp Oil
이 연구에서
사용된 햄프씨드는 프랑스 품종 페도라-19의 캐나다 재배 종자에서 추출되었으며 CGP Canada, Ltd.에서 제공한 것입니다. 지방산 분석 결과는
표1에 표시되어 있습니다. 이 번 분석결과는 상대적 비율
및 햄프오일 지방산의 조성은 사람 영양에 바람직하다는 보고를 강화하고
있습니다.
The hemp seed oil used in this study was pressed from Canadian grown seed of
the French variety Fedora-19 and was provided by CGP Canada, Ltd. The results
of fatty acid analysis are shown in Table 1. These results further strengthen
previous reports that the relative ratios and composition of hemp oil fatty
acids are ideal for human nutrition.
필수지방산의 효능 Benefits of Essential Fatty Acids
오메가-3 PUFA가 들어있는 식품이 많이 있지만 햄프씨드오일에는
특히 많이 들어있으며, 오메가-6 대 오메가-3 PUFA (LA대 LNA)의 비율이 3:1로 영양적으로 최적입니다 (Erasmus, 1999).
표1에서 알 수 있듯이 LA 농도는 전체 지방산
조성의 52-62 % 범위에 해당하는 반면 LNA 농도는 12-23% 범위에 있습니다.
지방산의 농도 범위는 테스트되는 페도라 햄프오일의 개별
샘플의 자연적 변화로 인한 것입니다.
가공 및 보관 방법은 물론 시험되는 샘플 나이를 포함한 몇 가지 요인이 지방산 성분의 다양성에 기여할 수 있습니다.
지난 세기 동안 식이 습관 변화로 인해 트랜스 지방산 섭취가 급격히 증가했습니다.
연구에 따르면 트랜스 지방산이 총 콜레스테롤 수치를 높이고 고밀도지단백(HDL) 수치를
감소시키는 것으로 나타났습니다.
고 수준의 불포화 cis 지방산으로 식단을 보충함으로써 이러한 부정적 영향의 일부가 회복될
수 있습니다(Erasmus, 1999).
현대 식이요법과 관련하여 소비되는 LNA의 양에 비해 소비되는 LA의 양은 지난 100-150년 동안 예외적으로 증가했습니다(Simopoulos, 1994).
While there are many sources for omega-3 PUFA in the diet, hemp seed oil is
exceptionally rich in these compounds, which are usually present in the
nutritionally optimal ratio of omega-6 to omega-3 PUFA (LA to LNA) of 3:1
(Erasmus, 1999). As shown in Table 1, LA concentrations ranged from 52-62% of
total fatty acid composition while LNA concentrations ranged from 12-23%. The
range of concentrations of fatty acids results from the natural variation of
individual samples of the Fedora hemp oil being tested. Several factors,
including processing and storage methods, as well as age of the samples being
tested, could contribute to the variability of the fatty acid profile. As a
result of the change in dietary habits within the past century, the intake of
trans fatty acids has increased dramatically. Studies have shown conclusively
that trans fatty acids increase total cholesterol levels and diminish the
levels of ‘‘good’’ high density lipoprotein (HDL). By supplementing the diet
with high levels of unsaturated cis fatty acids, some of these negative effects
can be reversed (Erasmus, 1999). With respect to modern diets, the amount of LA
consumed compared to the amount of LNA consumed has increased exceptionally in
the past 100-150 years (Simopoulos, 1994).
햄프오일 전문
이러한 불균형은
영양적으로 최적이라고 생각되는 식이성 필수지방산의 적절한 균형을 방해합니다. 식이 요법에서 필수지방산이
부족한 것 외에도 스트레스와 질병과 같은 인자들은 LA의 GLA 로의
전환을 촉진시키는 효소 활성을 약화시킵니다 (Deferne & Pate, 1996).
This disparity has disrupted the proper balance of dietary essential fatty
acids that is considered nutritionally optimal. In addition to the lack of
these essential fatty acids in the diet, factors such as stress and disease
weaken the enzymatic activity that promotes the conversion of LA to GLA
(Deferne & Pate, 1996).
따라서 LA 보충은 이러한 잠재적 결핍을 완화하는 데 도움이 될 수 있습니다.
이상적인 식이 요법에서 지방의 일일 섭취량은 총 칼로리 섭취량의 15-20%를 넘지 않아야
합니다.
이 지방의 약 1/3이 적절한 비율로 필수 지방산이어야 합니다.
2500 칼로리/일의 식단의 경우, LA 섭취량은 9-18g/일이어야 하며, LNA 섭취량은 6-7g/일이어야 합니다 (Erasmus, 1999).
이 목표는 햄프오일 3
~ 5 큰 숟가락의 매일 소비를 통해 쉽게 달성 될 수 있습니다.
Therefore, a supplementation of LA can be helpful to alleviate this potential
deficiency. In an ideal diet, the daily consumption of fats should not exceed
15-20% of total caloric intake. Approximately one-third of these fats should be
the essential fatty acids in their proper ratio. For a 2500 calorie/day diet,
LA intake should be 9-18 grams/day, and LNA intake should be 6-7 g/day
(Erasmus, 1999). This goal can easily be accomplished through the daily
consumption of 3 to 5 tablespoons of hemp oil.
이러한 것들이
건강하고 균형 잡힌 식단을 유지하기에 이상적인 양이지만 몸에 필요한 스트레스는 필수지방산, 특히 LNA와 같은 오메가-3 PUFA의 섭취 증가를 보장합니다.
오메가-3 PUFA는
암 및 종양 성장에 대한 억제 효과를 갖는 것으로 보고되었습니다.
오메가-3 PUFA의 증가된 소비는 어떤 부작용도 보이지 않았지만, 그 유익한 특성은 반복적으로 확인되었습니다.
Although these are the ideal amounts to maintain a healthy, balanced diet,
certain stresses to the body warrant increased consumption of essential fatty
acids, particularly the omega-3 PUFA such as LNA. Omega-3 PUFA have been
reported to have an inhibitory effect on cancer and tumor growth. Increased consumption
of omega-3 PUFA have not been shown to exhibit any negative side effects, but
their beneficial qualities have been repeatedly confirmed.
오메가-3 PUFA는 항암 특성
외에도 혈압과 혈중 콜레스테롤 수치를 낮추고, 지방대사를 정상화하며,
당뇨병 환자의 인슐린 의존도를 낮추고, 전반적 신진대사 속도와 세포막 유동성을 높이고 특히
관절염 완화와 관련하여 항-염증 기능을 나타냅니다(Erasmus,
1999).
In addition to their anticancer properties,
omega-3 PUFA have been shown to lower blood pressure and blood cholesterol
levels, help normalize fat metabolism and decrease insulin dependence in
diabetics, increase overall metabolic rate and membrane fluidity, and exhibit
anti-inflammatory properties, specifically with regard to relieving arthritis
(Erasmus, 1999).
오메가-3 PUFA의 효과는 대량으로 섭취했을 때는 물론 권장 수준(칼로리
섭취량의 2 ~ 2.5%/일)을 규칙적으로 섭취하면 영양적
특성을 충분히 제공할 수 있습니다.
The benefits of omega-3 PUFA are not only present when taken in large
quantities but the regular intake of recommended levels (2-2.5% of caloric
intake/day) can be sufficient to provide many of its nutritional qualities.
식단에서 LA와 LNA의 필수 역할은 여러 생화학적 경로를 통해 중개자와 최종
산물 모두와 관련이 있습니다. LA와 LNA의 지방산 대사는
그림1에서 설명됩니다.
LA는 GLA로 대사되고 이후 AA (arachidonic
acid)로 대사됩니다.
LNA는 eicosapentaenoic acid (EPA)와
docosahexaenoic acid (DHA)로 대사됩니다(Simopoulos,
1994).
The essential role of LA and LNA in the human diet is related to both the
intermediary and end products that they become through several biochemical
pathways. The fatty acid metabolism of LA and LNA is elucidated in Figure 1. LA
is metabolized to GLA and subsequently arachidonic acid (AA). LNA is
metabolized to both eicosapentaenoic acid (EPA) and docosahexaenoic acid (DHA)
(Simopoulos, 1994).
EPA와 AA는 우리 몸에서 에이코사노이드(eicosanoids)로 대사됩니다.
이러한 화합물은 궁극적으로 혈액응고, 염증 반응 및 면역조절과 같은 다양한 기능에 영향을
미치는 프로스타글란딘이 됩니다
(Erasmus, 1999).
EPA and AA are metabolized by the body into eicosanoids. These compounds
ultimately become the prostaglandins which affect such varied functions as
blood clotting, inflammation response, and immunoregulation (Erasmus, 1999).
AA와 EPA로부터 프로스타글란딘을 합성하는 동안 세포막 내에 생화학적 경쟁이 있습니다 (Simopoulos, 1994).
AA는 세포막 밖으로 나가고 제2형 프로스타글란딘을 형성하는 경향이 있습니다.
During the synthesis of prostaglandins from AA and EPA, there is a biochemical
competition within the cell membrane (Simopoulos, 1994).
The AA has a tendency to move out of the cell membrane and form type 2
prostaglandins.
EPA는 세포막 내에서 AA의 유지를 촉진하여 원하지 않는 제2형 프로스타글란딘의 형성을 예방하는 경향이 있습니다(Erasmus, 1999).
EPA tends to promote the retention of AA within cell membranes, thereby
preventing the formation of the unwanted type 2 prostaglandins (Erasmus, 1999).
그러나, 초기 출발 화합물의 비율이 LA에 유리하게
변이되면, LNA로부터의 생성물이 세포막 내에서 AA의 보유를
충분히 촉진시키는 것이 더욱 어려워집니다.
When the ratio of the initial starting compounds is shifted in favor of LA,
however, it becomes more difficult for the products from LNA to sufficiently
promote the retention of AA within the cell membrane.
결과적으로 제2형 프로스타글란딘 생산량이 증가하면 혈소판 응집과 염증이 증가합니다 (Erasmus, 1999).
The resultant increase in type 2 prostaglandin production leads to increased
platelet aggregation and inflammation (Erasmus, 1999).
LA와 LNA의 대사산물에 대한 적절한 지방산 비율의 이점은 항혈전성, 항-혈관수축성 및 항염증성 특성을 갖는 프로스타노이드 및 류코트리엔의 적절한 양의 생성입니다(Simopoulos , 1994).
The benefits of having the proper ratios of fatty acids, with respect to the
metabolized products of LA and LNA, are the production of the proper amounts of
prostanoids and leukotrienes which have anti-thrombotic, anti-vasoconstrictive,
and anti-inflammatory properties (Simopoulos, 1994).
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