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건강 음식

건강 식단 Healthy Diet

by 신의 선물 CBD 2020. 6. 13.
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여러 가지 모순되는 영양 조언으로 혼란스럽지 않으신가요?

Confused by all the conflicting nutrition advice out there?

이 간단한 팁은 건강 식단을 계획하고 즐기는 방법을 보여줍니다.

These simple tips can show you how to plan, enjoy, and stick to a healthy diet.

Coronavirus update

COVID-19 유행성 질병 중에도 건강에 좋은 음식을 먹는 것이 건강 유지에 중요한 부분입니다.

In the midst of the COVID-19 pandemic, eating healthy food remains an important part of maintaining your health.

#바이러스 로부터 당신을 보호할 수 있는 특정한 음식은 없지만 영양가있는 식단은 #면역계 를 강화시키거나 증상을 퇴치하는 데 도움이 될 수 있습니다.

While there are no specific foods that can help protect you from the virus, a nutritious diet can boost your immune system or help you fight off symptoms.

친구나 사랑하는 사람과 식사를 공유하지 못할 수도 있지만 이 어려운시기에 잘 먹고 건강을 유지하는 방법이 많이 있습니다.

You may not be able to share meals with friends and loved ones, but there are lots of other ways to eat well and support your health at this difficult time.

건강 식단이란?

What is a healthy diet?

건강한 식단은 엄격한 식사 제한, 비현실적으로 조금씩 먹거나 좋아하는 음식을 빼앗는 것이 아닙니다.

Eating a healthy diet is not about strict limitations, staying unrealistically thin, or depriving yourself of the foods you love.

오히려 기분이 좋아지고 에너지가 많으며 건강이 좋아지고 기분이 좋아지는 것입니다.

Rather, it’s about feeling great, having more energy, improving your health, and boosting your mood.

건강 식단이 지나치게 복잡할 필요는 없습니다.

Healthy eating doesn’t have to be overly complicated.

상충되는 여러 영양 및 #식이요법 조언에 압도되었다고 느끼는 것은 당신만이 아닙니다.

If you feel overwhelmed by all the conflicting nutrition and diet advice out there, you’re not alone.

건강에 좋은 특정 음식을 알려주는 전문가가 있지만 정반대로 알려주는 전문가도 있습니다.

It seems that for every expert who tells you a certain food is good for you, you’ll find another saying exactly the opposite.

일부 특정 음식이나 영양소가 기분에 좋은 영향을 주는 것은 사실이지만, 가장 중요한 것은 전체 식이 패턴입니다.

The truth is that while some specific foods or nutrients have been shown to have a beneficial effect on mood, it’s your overall dietary pattern that is most important.

건강한 식단의 초석은 항상 #가공식품 을 실제(real) 식품으로 교체하는 것입니다.

The cornerstone of a healthy diet should be to replace processed food with real food whenever possible.

자연이 만든 방식에 최대한 가까운 음식을 섭취하면 생각하고 보고 느끼는 방식에 큰 차이를 만들 수 있습니다.

Eating food that is as close as possible to the way nature made it can make a huge difference to the way you think, look, and feel.

이 간단한 팁을 사용하면 혼란을 극복하고 몸과 마찬가지로 마음에 좋은 맛있고 다양하며 영양가있는 식단을 만드는 방법을 배울 수 있습니다.

By using these simple tips, you can cut through the confusion and learn how to create—and stick to—a tasty, varied, and nutritious diet that is as good for your mind as it is for your body.

칸나비노이드 전문

www.cantox.kr

CnGwell

햄프 칸나비노이드 CBD

www.cantox.kr

건강 식단 피라밋

The Healthy Eating Pyramid

하버드 건강식 피라미드는 최신 영양 과학을 대표합니다. 바닥에서 가장 넓은 부분은 가장 중요한 것들입니다. 좁은 상단에 있는 음식은 전혀 드물게 먹어야 하는 음식입니다.

The Harvard Healthy Eating Pyramid represents the latest nutritional science. The widest part at the bottom is for things that are most important. The foods at the narrow top are those that should be eaten sparingly, if at all.

건강 식단의 기본

The fundamentals of healthy eating

일부 극단적 식이 요법은 다른 식으로 제시할 수 있지만 건강한 몸을 유지하려면 식이 요법에서 단백질, 지방, 탄수화물, 섬유질, 비타민, 미네랄의 균형이 필요합니다.

While some extreme diets may suggest otherwise, we all need a balance of protein, fat, carbohydrates, fiber, vitamins, and minerals in our diets to sustain a healthy body.

식단에서 특정 카테고리의 음식을 제거할 필요는 없지만 각 카테고리에서 가장 건강한 옵션을 선택하십시오.

You don’t need to eliminate certain categories of food from your diet, but rather select the healthiest options from each category.

단백질은 기분과 인지 기능을 지원하는 동시에 일어나고 갈 수 있는 에너지를 제공합니다.

Protein gives you the energy to get up and go—and keep going—while also supporting mood and cognitive function.

단백질이 너무 많으면 #신장질환 이 있는 사람들에게 해로울 수 있지만, 최근 연구에 따르면 많은 사람들이 특히 나이가 들어가면서 더 높은 품질의 단백질이 필요하다고 합니다.

Too much protein can be harmful to people with kidney disease, but the latest research suggests that many of us need more high-quality protein, especially as we age.

그렇다고 해서 더 많은 동물성 제품을 섭취해야 한다는 의미는 아니며, 매일 다양한 식물성 단백질 공급원이 몸에 필요한 필수 단백질을 모두 공급할 수 있습니다. 더 알아보기 "

That doesn’t mean you have to eat more animal products—a variety of plant-based sources of protein each day can ensure your body gets all the essential protein it needs. Learn more »

지방. Fat.

모든 지방이 같은 것은 아닙니다.

Not all fat is the same.

나쁜 지방은 식이 요법을 방해하고 특정 질병의 위험을 증가시킬 수 있지만 좋은 지방은 뇌와 심장을 보호합니다. While bad fats can wreck your diet and increase your risk of certain diseases, good fats protect your brain and heart.

실제로 오메가-3와 같은 건강한 지방은 신체적, 정서적 건강에 필수입니다.

In fact, healthy fats—such as omega-3s—are vital to your physical and emotional health.

식단에 더 건강한 지방을 포함시키면 기분을 개선하고 건강을 증진시키며 허리 선을 다듬을 수 있습니다. 더 알아보기 "

Including more healthy fat in your diet can help improve your mood, boost your well-being, and even trim your waistline. Learn more »

섬유.Fiber.

식이 섬유가 많은 음식 (곡물, 과일, 채소, 견과류, 콩)을 섭취하면 규칙적 상태를 유지하고 심장병, 뇌졸중, 당뇨병의 위험을 줄일 수 있습니다.

Eating foods high in dietary fiber (grains, fruit, vegetables, nuts, and beans) can help you stay regular and lower your risk for heart disease, stroke, and diabetes.

또한 피부를 개선하고 체중 감량에 도움을 줄 수 있습니다. 더 알아보기 "

It can also improve your skin and even help you to lose weight. Learn more »

칼슘. Calcium.

골다공증을 유발할뿐만 아니라 식이 요법에서 충분한 칼슘을 섭취하지 않으면 #불안증 , #우울증#수면장애 에 기여할 수 있습니다.

As well as leading to osteoporosis, not getting enough calcium in your diet can also contribute to anxiety, depression, and sleep difficulties.

나이 성별에 관계없이 식이 요법에 칼슘이 풍부한 음식을 포함시키고 칼슘을 고갈시키는 음식을 제한하며 칼슘이 비타민 D와 K를 충분히 섭취하여 칼슘을 섭취하는 것이 중요합니다. 더 알아보기 "

Whatever your age or gender, it’s vital to include calcium-rich foods in your diet, limit those that deplete calcium, and get enough magnesium and vitamins D and K to help calcium do its job. Learn more »

탄수화물은 신체의 주요 에너지 원 중 하나입니다.

Carbohydrates are one of your body’s main sources of energy.

그러나 대부분은 설탕과 정제된 탄수화물보다는 복잡한 정제 안된 탄수화물 (야채, 통 곡물, 과일)에서 나옵니다.

But most should come from complex, unrefined carbs (vegetables, whole grains, fruit) rather than sugars and refined carbs.

흰 빵, 패스트리, 전분, 설탕을 줄이면 혈당의 급격한 증가, 기분과 에너지 변동, 특히 허리 둘레의 지방 축적을 방지 할 수 있습니다. 더 알아보기 "

Cutting back on white bread, pastries, starches, and sugar can prevent rapid spikes in blood sugar, fluctuations in mood and energy, and a build-up of fat, especially around your waistline. Learn more »

건강식단으로 바꾸기
Making the switch to a healthy diet

건강 식단으로 전환한다고 해서 올 오어 너씽(all or nothing)으로 생각할 필요는 없습니다.

Switching to a healthy diet doesn’t have to be an all or nothing proposition.

완벽할 필요는 없고, 즐기는 음식을 완전히 제거할 필요는 없으며, 모든 것을 한 번에 변경할 필요도 없는데, 한 번에 변경하면 보통 새로운 식사 계획을 부정하거나 포기하는 결과만 초래합니다.

You don’t have to be perfect, you don’t have to completely eliminate foods you enjoy, and you don’t have to change everything all at once—that usually only leads to cheating or giving up on your new eating plan.

더 좋은 방법은 한 번에 몇 가지 작은 변경을 하는 것입니다.

A better approach is to make a few small changes at a time.

목표를 겸손하게 유지하면 주요 다이어트 점검으로 박탈당하거나 압도당하지 않고 장기적으로 더 많은 것을 달성 할 수 있습니다.

Keeping your goals modest can help you achieve more in the long term without feeling deprived or overwhelmed by a major diet overhaul.

건강 식단을 하루에 한 번 식단에 샐러드를 추가하는 것과 같이 관리하기 쉬운 여러 단계로 생각하십시오.

Think of planning a healthy diet as a number of small, manageable steps—like adding a salad to your diet once a day.

작은 변화가 습관이 되어도 더 건강한 선택을 계속 추가할 수 있습니다.

As your small changes become habit, you can continue to add more healthy choices.

스스로 하기
Setting yourself up for success

성공을 거두려면 일을 단순하게 유지하십시오.

To set yourself up for success, try to keep things simple.

더 건강한 식단을 먹는 것이 복잡할 필요는 없습니다.

Eating a healthier diet doesn’t have to be complicated.

예를 들어 칼로리 계산에 지나치게 신경을 쓰지 말고 색, 다양성, 신선도를 고려한 식단을 생각해보십시오.

Instead of being overly concerned with counting calories, for example, think of your diet in terms of color, variety, and freshness.

포장 및 가공 식품을 피하고 가능한 한 더 신선한 재료를 선택하는 데 집중하십시오.

Focus on avoiding packaged and processed foods and opting for more fresh ingredients whenever possible.

자신의 식사를 더 많이 준비하십시오.

Prepare more of your own meals.

집에서 음식을 많이 먹으면 먹는 음식을 담당하고 음식에 들어간 음식을 정확히 모니터링하는 데 도움이 됩니다.

Cooking more meals at home can help you take charge of what you’re eating and better monitor exactly what goes into your food.

칼로리를 적게 섭취하고 피곤하고 부풀어 오르고 짜증을 내고 우울증, 스트레스 및 불안증 증상을 악화시킬 수 있는 화학 첨가물, 설탕 첨가물, 건강에 해로운 지방 및 포장 식품을 피하십시오.

You’ll eat fewer calories and avoid the chemical additives, added sugar, and unhealthy fats of packaged and takeout foods that can leave you feeling tired, bloated, and irritable, and exacerbate symptoms of depression, stress, and anxiety.

올바르게 변경하십시오.

Make the right changes.

식단에서 건강에 해로운 음식을 줄이려면 건강에 좋은 음식으로 바꾸는 것이 중요합니다.

When cutting back on unhealthy foods in your diet, it’s important to replace them with healthy alternatives.

위험한 트랜스 지방을 건강한 지방으로 바꾸면 (연어 구이를 위해 프라이드 치킨을 바꾸는 것과 같이) 건강에 긍정적 차이가 생깁니다.

Replacing dangerous trans fats with healthy fats (such as switching fried chicken for grilled salmon) will make a positive difference to your health.

그래도 정제된 탄수화물을 위해 동물성 지방을 바꾸는 것 (도너츠로 아침 베이컨을 바꾸는 것)은 심장병 위험을 낮추거나 기분을 개선시키지 않습니다.

Switching animal fats for refined carbohydrates, though (such as switching your breakfast bacon for a donut), won’t lower your risk for heart disease or improve your mood.

라벨을 읽으십시오.

Read the labels.

제조업체는 종종 포장 식품에 다량의 설탕이나 건강에 해로운 지방을 숨기고 심지어 건강하다고 주장하는 식품까지도 알고 있으므로 식품에 무엇이 있는지 알고 있어야합니다.

It’s important to be aware of what’s in your food as manufacturers often hide large amounts of sugar or unhealthy fats in packaged food, even food claiming to be healthy.

식사 후 느낌에 집중하십시오.

Focus on how you feel after eating.

이것은 건강한 새로운 습관과 취향을 키우는 데 도움이됩니다.

This will help foster healthy new habits and tastes.

건강에 좋은 음식을 먹을수록 식사 후에도 기분이 좋아집니다.

The healthier the food you eat, the better you’ll feel after a meal.

정크 푸드가 많을수록 불편하거나 구역질이 나거나 에너지가 소진 될 가능성이 높습니다.

The more junk food you eat, the more likely you are to feel uncomfortable, nauseous, or drained of energy.

물을 충분히 마셔야합니다.

Drink plenty of water.

물은 폐 제품과 독소 시스템을 씻어내는 데 도움이 되지만, 많은 사람들은 피곤함, 저에너지 및 두통을 유발하는 탈수된 삶을 살아갑니다.

Water helps flush our systems of waste products and toxins, yet many of us go through life dehydrated—causing tiredness, low energy, and headaches.

굶주림으로 갈증이 생가는 것은 흔한 일이므로 수분을 충분히 섭취하면 보다 건강한 음식을 선택할 수 있습니다.

It’s common to mistake thirst for hunger, so staying well hydrated will also help you make healthier food choices.

절제

Moderation:

건강 식단에 중요한

important to any healthy diet

절제란 무엇입니까?

What is moderation?

본질적으로 절제는 몸이 필요로 하는 만큼의 음식만 먹는 것을 의미합니다.

In essence, it means eating only as much food as your body needs.

식사가 끝나면 만족해야하지만 채워져서는 안됩니다.

You should feel satisfied at the end of a meal, but not stuffed.

우리 중 많은 사람들에게, 절제는지금 먹는 것보다 적게 먹는 것을 의미합니다.

For many of us, moderation means eating less than we do now.

그렇다고 해서 절제가 좋아하는 음식을 없애는 것은 아닙니다.

But it doesn’t mean eliminating the foods you love.

예를 들어, 1주일에 한 번 아침 식사로 베이컨을 먹는 것은 건강한 점심과 저녁 식사를 한다면 적당량으로 간주 될 수 있습니다 - 그러나 도넛 상자와 소시지 피자를 먹으면 안됩니다.

Eating bacon for breakfast once a week, for example, could be considered moderation if you follow it with a healthy lunch and dinner—but not if you follow it with a box of donuts and a sausage pizza.

특정 음식을 “한계 값”으로 생각하지 마십시오.

Try not to think of certain foods as “off-limits.”

특정 음식을 먹지 않을 때, 그 음식을 더 많이 원하고 유혹에 빠지면 실패한 것처럼 느껴지는 것이 당연합니다.

When you ban certain foods, it’s natural to want those foods more, and then feel like a failure if you give in to temptation.

건강에 해로운 음식의 일부 크기를 줄이고 자주 먹지 않는 것으로 시작하십시오.

Start by reducing portion sizes of unhealthy foods and not eating them as often.

건강에 해로운 음식 섭취를 줄이면 음식을 갈망하거나 간혹 방종으로 생각할 수 있습니다.

As you reduce your intake of unhealthy foods, you may find yourself craving them less or thinking of them as only occasional indulgences.

소식하세요.

Think smaller portions.

한 끼 량이 최근에 커졌습니다.

Serving sizes have ballooned recently.

외식할 때 앙트레 (entree) 대신 스타터를 선택하고 친구와 함께 접시를 나누고 큰 음식을 주문하지 마십시오.

When dining out, choose a starter instead of an entree, split a dish with a friend, and don’t order supersized anything.

집에서 시각적 단서는 부분 크기에 도움이 될 수 있습니다.

At home, visual cues can help with portion sizes.

육류, 생선 또는 닭고기는 카드 한 벌의 크기 여야 하며 으깬 감자, 쌀 또는 파스타 반 컵은 전통적 전구 크기와 비슷해야 합니다.

Your serving of meat, fish, or chicken should be the size of a deck of cards and half a cup of mashed potato, rice, or pasta is about the size of a traditional light bulb.

작은 접시나 그릇에 식사를 제공하면 뇌가 더 큰 부분을 생각하도록 속일 수 있습니다.

By serving your meals on smaller plates or in bowls, you can trick your brain into thinking it’s a larger portion.

식사가 끝난 후에도 만족스럽지 않다면 잎이 많은 채소를 더하거나 과일로 마무리하십시오.

If you don’t feel satisfied at the end of a meal, add more leafy greens or round off the meal with fruit.

천천히 식사하세요.

Take your time

모임이나 아이들을 데리러 가는 길에 음식을 먹기보다는 음식을 느리게 하고 영양으로 생각하는 것이 중요합니다.

It’s important to slow down and think about food as nourishment rather than just something to gulp down in between meetings or on the way to pick up the kids.

실제로 뇌에 충분한 음식이 있다고 몸에 알려주는 데 몇 분이 걸리므로 배가 고프다 고 느끼기 전에 천천히 먹어야합니다.

It actually takes a few minutes for your brain to tell your body that it has had enough food, so eat slowly and stop eating before you feel full.

가능하면 다른 사람들과 함께 식사하십시오.

Eat with others whenever possible.

특히 TV 나 컴퓨터 앞에서 홀로 먹는 것은 종종 무의식 과식으로 이어집니다.

Eating alone, especially in front of the TV or computer, often leads to mindless overeating.

집에서 간식을 제한하십시오.

Limit snack foods in the home.

보관하는 음식에 주의하십시오.

Be careful about the foods you keep at hand.

건강에 해로운 간식과 간식을 준비했다면 적당히 먹는 것이 더 어렵습니다.

It’s more challenging to eat in moderation if you have unhealthy snacks and treats at the ready.

대신, 건강한 선택으로 자신을 둘러싸고 특별한 대접으로 자신을 보상 할 준비가되면 나가서 그 다음에 얻으십시오.

Instead, surround yourself with healthy choices and when you’re ready to reward yourself with a special treat, go out and get it then.

감정적 식사를 절제하십시오.

Control emotional eating.

사람이 항상 배가 고파서만 먹는 것은 아닙니다.

We don’t always eat just to satisfy hunger.

많은 사람들은 스트레스를 해소하거나 슬픔, 외로움 또는 지루함과 같은 불쾌한 감정에 대처하기 위해 음식을 선택합니다.

Many of us also turn to food to relieve stress or cope with unpleasant emotions such as sadness, loneliness, or boredom.

스트레스와 감정을 관리하는 더 건강한 방법을 배우면 먹는 음식과 감정에 대한 통제력을 회복할 수 있습니다.

But by learning healthier ways to manage stress and emotions, you can regain control over the food you eat and your feelings.

무엇을 먹느냐는 물론 언제 먹느냐도 중요

It’s not just what you eat, but when you eat

아침 식사를 하고 하루 종일 소식을 합니다.

Eat breakfast, and eat smaller meals throughout the day.

건강한 아침 식사는 신진대사를 촉진시킬 수 있는 반면, 건강한 소식은 하루 종일 에너지를 유지시켜줍니다.

A healthy breakfast can jumpstart your metabolism, while eating small, healthy meals keeps your energy up all day.

늦은 밤에는 먹지 마십시오.

Avoid eating late at night.

다음날 아침 식사를 할 때까지 14-16시간 동안 저녁을 빨리 먹으십시오.

Try to eat dinner earlier and fast for 14-16 hours until breakfast the next morning.

연구에 따르면 가장 활동적 일 때만 식사를하고 소화 시스템에 매일 휴식을 취하면 체중을 조절하는 데 도움이 될 수 있습니다.

Studies suggest that eating only when you’re most active and giving your digestive system a long break each day may help to regulate weight.

It’s not just what you eat, but when you eat

식단에 과일과 야채를 추가

Add more fruit and vegetables to your diet

과일과 채소는 칼로리와 영양 밀도가 낮으므로 비타민, 미네랄, 항산화제, 섬유질로 포장되어 있습니다.

Fruit and vegetables are low in calories and nutrient dense, which means they are packed with vitamins, minerals, antioxidants, and fiber.

과일과 채소의 최소 5인분의 권장 일일 섭취량에 초점을 맞추면 자연스럽게 몸을 채우고 건강에 해로운 음식을 줄이는 데 도움이 됩니다.

Focus on eating the recommended daily amount of at least five servings of fruit and vegetables and it will naturally fill you up and help you cut back on unhealthy foods.

한 끼 식사는 예를 들어 생 과일 또는 채소 반 컵 또는 작은 사과 또는 바나나입니다.

A serving is half a cup of raw fruit or veg or a small apple or banana, for example.

대부분은 현재 먹는 양을 두 배로 늘려야 합니다.

Most of us need to double the amount we currently eat.

섭취량을 늘리려면:

To increase your intake:

좋아하는 아침 식사 시리얼에 항산화 성분이 풍부한 베리류 추가

Add antioxidant-rich berries to your favorite breakfast cereal

디저트로 오렌지, 망고, 파인애플, 포도 등 달콤한 과일을 먹음

Eat a medley of sweet fruit—oranges, mangos, pineapple, grapes—for dessert

평소의 밥이나 파스타 반찬을 바꿔서 다채로운 샐러드

Swap your usual rice or pasta side dish for a colorful salad

가공된 스낵 식품 대신 당근, 완두콩 또는 체리 토마토와 같은 야채를 매운 후 머스 딥 또는 땅콩 버터와 함께 간식

Instead of eating processed snack foods, snack on vegetables such as carrots, snow peas, or cherry tomatoes along with a spicy hummus dip or peanut butter

#야채 를 맛있게 만드는 법

How to make vegetables tasty

일반 샐러드와 찐 채소는 빨리 부드러워 질 수 있지만 야채 요리에 맛을 더하는 방법은 많이 있습니다.

While plain salads and steamed veggies can quickly become bland, there are plenty of ways to add taste to your vegetable dishes.

색있는 음식을 추가하십시오.

Add color.

더 밝고 진한 색채의 야채에는 더 높은 농도의 비타민, 미네랄 및 항산화 제가 포함되어있을뿐만 아니라 맛을 다양하게하고 식사를 시각적으로 더 매력적으로 만들 수 있습니다. 신선하거나 햇볕에 쬐인 토마토, 윤기 나는 당근 또는 사탕무, 구운 붉은 양배추 웨지, 노랑 스쿼시 또는 달콤하고 화려한 고추를 사용하여 색상을 추가하십시오.

Not only do brighter, deeper colored vegetables contain higher concentrations of vitamins, minerals and antioxidants, but they can vary the flavor and make meals more visually appealing. Add color using fresh or sundried tomatoes, glazed carrots or beets, roasted red cabbage wedges, yellow squash, or sweet, colorful peppers.

활기 넘치는 #샐러드 채소.

Liven up salad greens.

양상추 너머로 가지. 케일, 아루굴라, 시금치, 머스타드 그린, 브로콜리, 배추에는 모두 영양소가 들어 있습니다.

샐러드 채소에 풍미를 더하려면 올리브 오일로 이슬비를 내거나 매운 드레싱을 추가하거나 아몬드 슬라이스, 병아리 콩, 베이컨, 파마산 또는 염소 치즈를 뿌려보십시오.

Branch out beyond lettuce. Kale, arugula, spinach, mustard greens, broccoli, and Chinese cabbage are all packed with nutrients. To add flavor to your salad greens, try drizzling with olive oil, adding a spicy dressing, or sprinkling with almond slices, chickpeas, a little bacon, parmesan, or goat cheese.

달콤한 이를 만족 시키십시오.

Satisfy your sweet tooth.

당근, 사탕무, 고구마, 참마, 양파, 피망, 스쿼시 등 자연적으로 달콤한 채소는 식사에 단맛을 더하고 설탕을 더 많이 넣기를 갈망합니다.

만족스러운 달콤한 킥을 위해 수프, 스튜 또는 파스타 소스에 추가하십시오.

Naturally sweet vegetables—such as carrots, beets, sweet potatoes, yams, onions, bell peppers, and squash—add sweetness to your meals and reduce your cravings for added sugar. Add them to soups, stews, or pasta sauces for a satisfying sweet kick.

녹두, 브로콜리, 브뤼셀 콩나물 및 아스파라거스를 새로운 방식으로 요리하십시오.

Cook green beans, broccoli, Brussels sprouts, and asparagus in new ways.

 

이 건강한 면을 끓이거나 찌르는 대신 칠리 플레이크, 마늘, 샬롯, 버섯 또는 양파로 굽거나 굽거나 볶아보십시오. 또는 요리하기 전에 칙칙한 레몬이나 라임에 담그십시오.

Instead of boiling or steaming these healthy sides, try grilling, roasting, or pan frying them with chili flakes, garlic, shallots, mushrooms, or onion. Or marinate in tangy lemon or lime before cooking.

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