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건강 음식

아몬드우유, 햄프(대마)우유, 귀리우유, 두유, 우유: 어느 것이 가장 좋습니까?

by 신의 선물 CBD 2020. 6. 15.
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Almond, hemp, oat, soy, and cow's milk: Which is best?

#아몬드 우유 Almond milk

#대마 우유 Hemp milk

#귀리 우유 Oat milk

#두유 Soy milk

#우유 Cow's milk

영양 가치 Nutritional values

요약 Summary

우유 대신 식물성 우유를찾는 사람들이 증가하고 있는 것으로 보입니다.
The number of people choosing nondairy, plant-based alternatives to cow’s milk appears to be growing. 

그렇다면 이들 식물성 우유들은 영양적으로 어떻게 비교됩니까?
So, how do these different milks compare nutritionally?

2018년 연구에 따르면 젖소에서 나오는 우유 소비가 줄고, 대체 우유에 대한 관심이 높아지고 있다고 합니다.
Research from 2018 says that eating and drinking milk that comes from cows has been falling, with interest in alternative milks rising.

여러 유형의 식물성 유제품에는 다음이 포함됩니다.
Some of the different types of plant-based milk products include:

아몬드 almond

대마 hemp

귀리 oat

콩 soy

코코넛 coconut

쌀 rice

퀴노아 quinoa

spelt

칸나비노이드 전문

www.cantox.kr

CnGwell

햄프 칸나비노이드 CBD

www.cantox.kr

사람들이 식물성 유제품을 선택하는 주된 의학적 이유 중 하나는 유당 불내증이나 젖소 단백질 알레르기 증상을 피하는 것입니다.
One of the main medical reasons why people choose plant-based milk products is to avoid symptoms of lactose intolerance or a cow milk protein allergy.

의사는 이 알레르기의 발생률이 3세 미만 어린이에서 2 ~ 5%로 추정합니다.
Doctors estimate the incidence of this allergy is 2 to 5% in children under 3 years old. 

성인의 발병률은 낮습니다.
The incidence is lower in adults.

일부 사람들은 젖소에 비해 지속 가능하고 윤리적이거나 건강에 좋은 옵션이라고 생각하기 때문에 식물성 우유 제품을 선택할 수도 있습니다.
Some people may also choose plant-based milk products because they believe they are more sustainable, ethical, or healthful options compared to cow’s milk.

이 글에서는 건강 측면에서 아몬드, 소, 대마, 귀리, 두유를 마시는 장단점을 살펴봅니다.
In this article, we take a look at the pros and cons of drinking almond, cow, hemp, oat, and soy milk from a health perspective.

아몬드 우유 
Almond milk

비유 제품 우유를 마시는 사람들의 수가 증가하고 있습니다.

아몬드 우유는 북미, 유럽 연합 및 호주에서 가장 널리 소비되는 식물 기반 우유 품종 중 하나입니다.

연구자들은 아몬드 우유가 우유 알레르기 나 편협성으로 고통받는 어린이와 성인에게 효과적인 대안이라고 제안했습니다.

아몬드 우유는 젖소와 비교하여 포화 지방이 적고 불포화 지방이 더 많습니다.

아몬드 우유의 건강에 좋은 지방은 사람들이 체중을 줄이고 유지하는 데 도움이 될 수 있습니다.

아몬드 우유는 칼로리와 단백질이 적어 모든 사람, 특히 어린이에게 적합하지 않을 수 있습니다.

체중 감량을 원하지 않는 사람들은 일일 필요량을 충족시키기 위해 칼로리의 추가 공급원을 추가하고 콩과 생선과 같은 건강에 좋은 단백질 공급원을 선택해야 합니다.

일부 제조업체는 아몬드 우유에 칼슘을 첨가하여 젖소의 영양 성분과 더 유사합니다.

사람들은 유제품에서 섭취하는 것만 큼이 칼슘을 많이 흡수하지 못할 수 있으므로 짙은 녹색 채소와 같은 다른 칼슘 공급원을 많이 섭취해야 합니다.

아몬드 우유는 다양한 맛이 있습니다.

이 제품 중 일부는 저장 수명을 연장하고 맛과 질감을 향상시키기 위해 설탕을 첨가했습니다.

사람들이 뜨거운 음료에 아몬드 우유를 넣으면 우유가 분리되는 것을 알 수 있습니다.

Almond milk is one of the most widely consumed plant-based milk variety in North America, the European Union, and Australia. Researchers have suggested that almond milk is an effective alternative for children and adults who suffer with allergies or intolerances to milk.

Compared to cow’s milk, almond milk has less saturated fat and more unsaturated fats. The healthful fats in almond milk may help people lose weight and keep it off.

Almond milk is low in calories and protein, which may not be suitable for all people, especially children.

People who are not looking to lose weight will need to add additional sources of calories, and choose healthful sources of protein, such as beans and fish, to meet their daily needs.

Some manufacturers add calcium to almond milk to better resemble the nutritional content in cow’s milk. People may not be able to absorb as much of this calcium as they would from dairy, so they should be sure to consume plenty of other calcium sources, such as dark green vegetables.

Almond milk is available in flavored varieties. Some of these products have added sugar to extend the shelf life and improve the flavor and texture.

When people add almond milk to hot beverages, they will notice the milk separates.

The number of people drinking nondairy milk is increasing.

대마 우유
Hemp milk

향이없는 대마 음료는 우유에 비해 칼로리와 단백질이 적습니다.

그러나 아몬드 우유보다 대마 음료에 더 많은 단백질이 있습니다.

대마 씨앗은 아몬드 우유와 유사하게 다중 불포화 지방이 높습니다.

연구에 따르면 포화 지방을 건강에 좋은 지방으로 대체하면 전반적인 콜레스테롤 수치를 낮추는 데 도움이 될 수 있습니다.

대마 우유는 뜨거운 음료로 분리되지 않으므로 사람들은 커피와 차에 추가할 수 있습니다.

어떤 사람들은 흙 맛과 백악질의 질감으로 인해 수제 대마 우유를 좋아하지 않을 수 있습니다.

상점에서 구입한 품종에는 맛과 질감을 가리는 데 도움이 되는 추가 성분이 있습니다.

Unflavored hemp beverages are also low in calories and protein compared with cow’s milk. There is, however, more protein in hemp beverages than in almond milk.

Hemp seeds are also high in polyunsaturated fats, similarly to almond milk. Research shows that replacing saturated fats with these more healthful fats can help lower a person’s overall cholesterol.

Hemp milk will not separate in hot drinks, so people can add it to their coffee and tea.

Some people may not like homemade hemp milk because of its earthy taste and chalky texture. Store-bought varieties have additional ingredients that help to mask the taste and texture.

귀리 우유
Oat milk

귀리 우유는 부드럽고 크림 같은 맛이 있어 곡물, 뜨거운 음료 및 자체 마시는 데 좋습니다.

귀리 우유는 글루텐 불내증 또는 체강 질병을 가진 사람들에게는 적합하지 않습니다.

향이 없는 귀리 우유에는 식물성 우유 품종의 칼로리와 탄수화물이 가장 많습니다.

설탕은 천연이지만 귀리 우유는 탄수화물이 매우 높습니다.

두유와 함께 귀리 우유는 젖소 우유보다 더 많은 리보플라빈 또는 비타민 B-2를 제공합니다.

많은 제조업체들이 귀리 우유에 비타민과 미네랄을 추가하여 음료의 영양가를 높입니다.

Oat milk has a mild, creamy flavor that makes it good for cereals, hot beverages, and drinking on its own.

Oat milk is not suitable for people with gluten intolerance or with celiac disease.

Unflavored oat milk has the highest amount of calories and carbohydrates of plant-based milk varieties. Although the sugar is natural, oat milk is very high in carbohydrates.

Along with soy milk, oat milk provides more riboflavin, or vitamin B-2, than cow’s milk. Many manufacturers add additional vitamins and minerals to oat milk to increase the nutritional value of the drink.

두유
Soy milk

두유는 우유를 대체하는 가장 일반적인 대체제이며 미국에서 시장에 출시된 최초의 식물 기반 대체제입니다.

2015-2020 미국인을 위한 식이 가이드라인은 유당 불내증을 가진 사람들이 젖소의 대안으로 강화된 두유 음료를 섭취할 것을 제안합니다.

두유를 아몬드, 대마 우유 및 귀리 우유와 비교할 때, 두유는 서빙 당 단백질의 양이 가장 많습니다.

다른 많은 식물성 우유 품종과 마찬가지로 두유 제조업체는 종종 칼슘과 비타민 D를 첨가합니다.

식물성 우유 품종에는 칼슘 흡수를 차단할 수있는 화합물 인 피 테이트와 옥살 레이트가 많이 함유되어 있습니다. Nutrients 저널의 2019 리뷰에 따르면 두유에 대한 실험에 따르면 이러한 화합물의 존재에도 불구하고 제조업체가 탄산 칼슘으로 강화하면 칼슘 흡수가 젖소의 흡수와 유사하다는 것이 밝혀졌습니다.

두유는 다른 식물성 유제품보다 더 많은 단백질을 가지고 있지만, 젖소의 우유에는 필수 아미노산인 메티오닌, 발린, 류신 및 라이신이 더 많습니다.

몸은 필수 아미노산을 생산하지 않으므로 사람들은 식이 요법에서 충분한 아미노산을 섭취해야 합니다.

Soy milk is the most common substitute for cow’s milk and the first plant-based alternative to appear on the market in the United States.

The 2015–2020 Dietary Guidelines for Americans suggests that people with lactose intolerance consume fortified soy beverages as an alternative to cow’s milk.

When people compare soy milk with almond, hemp, and oat milk, this milk alternative has the highest amount of protein per serving.

As with many other plant-based milk varieties, soy milk manufacturers often add calcium and vitamin D.

Plant-based milk varieties have high levels of phytate and oxalate, which are compounds that can block the absorption of calcium. According to the 2019 review in the journal Nutrients, experiments on soy milk show that despite the presence of these compounds, calcium absorption was similar to that of cow’s milk if the manufacturers fortified it with calcium carbonate.

Although soy milk has more protein than other plant-based milk products, cow’s milk has higher amounts of the essential amino acids methionine, valine, leucine, and lysine.

The body does not produce essential amino acids, so people need to make sure they get enough of these in their diet.

식물 기반 아미노산 공급원에는 다음이 포함됩니다.
Plant-based sources of amino acids include:

두유와 콩 제품

견과류

씨앗

땅콩 버터

콩과 식물

grains

soy milk and soy products

nuts

seeds

peanut butter

legumes

grains

연구진은 이소 플라본을 가지고 있기 때문에 두유를 섭취하기 때문에 항암 효과가 있다고한다.

어떤 사람들은 두유의 맛을 싫어합니다.

이 음료의 콩 같은 맛을 가리기 위해 제조업체는 때때로 다른 맛과 설탕을 첨가합니다.

설탕 섭취를 줄이려는 사람들은 이러한 추가 사항을 염두에 두어야합니다.

의사는 또한 젖소 단백질 알레르기가 있는 3세 미만 어린이가 콩에 알레르기가 있을 수 있으므로 두유 섭취를 피할 것을 권장할 수 있습니다.

농민들은 콩을 재배 할 때 다양한 살충제를 사용하기 때문에 살충제를 피하려는 사람들은 유기농 브랜드를 선택할 수 있습니다.

People also consume soy milk because it has isoflavones, which researchers suggest have anticancer effects.

Some people dislike the flavor of soy milk. To mask the bean-like flavor of this drink, manufacturers sometimes add other flavors and sugars. People who want to reduce their sugar intake should be mindful of these additions.

Doctors may also recommend that children under 3 years old with cow milk protein allergy avoid drinking soy milk, as they may also be allergic to soy.

Farmers use a variety of pesticides when growing soybeans, so people who want to avoid pesticides may wish to choose organic brands.

Cow’s milk

Some people are unable to drink cow’s milk due to lactose intolerance.

오늘날 많은 사람들이 젖소 대신 식물성 우유 대안을 선택하고 있습니다.|Today, many people are choosing plant-based milk alternatives over cow’s milk.

이 스위치의 한 가지 이유는 유제품 소비의 건강 위험에 대한 관심이 높아지고 있기 때문입니다.
One reason for this switch is increasing concern about the health risks of consuming dairy.

소수의 어린이와 성인은 젖소 단백질에 알레르기가 있습니다.
A small percentage of children and adults have an allergy to cow milk protein.

의사는 보통 아기의 젖소 단백질 알레르기를 진단합니다.
구토, 설사, 입술 부종, 혀 또는 목의 부종, 대변 혈액, 두드러기, 천명, 화끈거림 및 체중 증가 부족 등의 증상이 나타날 수 있습니다.
Doctors usually diagnose cow milk protein allergy in babies. Symptoms can include vomiting, diarrhea, swelling of the lips, tongue or throat, blood in the stool, hives, wheezing, fussiness, and insufficient weight gain.

유당 불내증은 사람들이 젖소를 피하는 또 다른 이유입니다.
Lactose intolerance is another reason people avoid cow’s milk.

유당 불내증 환자는 젖소의 소화에 어려움이 있습니다.
Those who are lactose intolerant have difficulty digesting cow’s milk.

유당 불내증은 매우 흔합니다.
Lactose intolerance is very common.

실제로, 대다수의 사람들은 유년기 후에 우유 제품을 처리하는 능력이 감소합니다.
동아시아 일부 지역 사회의 90% 이상이 유당 불내증입니다.
In fact, the majority of people have a reduced ability to process milk products after infancy. More than 90% of some communities in East Asia are lactose intolerant.

#유당불내증 의 증상에는 유제품 섭취 후 팽만감, 가스, 설사 및 복통이 포함됩니다.

Symptoms of lactose intolerance include bloating, gas, diarrhea, and abdominal pain after consuming dairy.

일부 국가에서는 #박테리아 Escherichia coli (E. coli) and Salmonella spp이 오염된 젖소 우유를 마시는 사람들이 병에 걸렸습니다.

In some countries, people have become ill from drinking raw cow’s milk that the bacteria Escherichia coli (E. coli) and Salmonella spp has contaminated.

일부 연구자들은 10대의 우유 소비와 #여드름 발병 사이에 연관성이 있을 수 있다고 제안했지만, 이 주장을 확인하려면 더 많은 연구가 필요합니다.

Some researchers have suggested that there may be an association between consuming cow’s milk and the development of acne in teenagers, but more research is necessary to confirm this claim.

여러 연구에서 암 위험과 유제품 소비의 연관성을 조사했습니다.

Several studies have explored the association of cancer risk and dairy consumption.

연구자들은 #유제품을 많이 섭취하는 사람들의 대장 암 위험이 낮다는 것을 발견했습니다.

Researchers have found a lower risk of colorectal cancer in people who consume a diet high in dairy.

칼슘은 결장 직장암에 보호 효과가 있을 수 있습니다.

Calcium may have protective effects on colorectal cancer.

방광, 전립선 및 유방암 및 유제품 소비의 위험에 대한 다른 연구는 결과가 상충되며 추가 연구가 필요합니다.

Other studies on the risk of bladder, prostate, and breast cancer and dairy consumption show conflicting results and require further research.

다시 한 번, 2015-2020 미국 식이 가이드라인은 사람들이 칼슘 요구를 충족시키기 위해 매일 3번의 유제품 섭취를 권장합니다.

Again, the 2015–2020 Dietary Guidelines for Americans recommends that people consume three servings of dairy every day to meet their calcium needs.

2010년 이후 오래된 연구에 따르면 유당이 없는 성인은 약 1컵의 우유에 들어있는 최소 12g의 유당을 견딜 수 있습니다.
Older research from 2010 found that lactose-intolerant adults can likely tolerate at least 12 grams of lactose, which is the amount present in approximately 1 cup of milk.

사람들은 또한 본질적으로 유당이 없는 숙성 치즈와 소화를 돕는 활동적 문화를 가진 요구르트를 섭취할 수 있음을 발견할 수 있습니다.
People may also find that they can consume aged cheeses, which are essentially lactose free, and yogurt with active cultures, which help digestion.

유당 섭취 후 귀찮은 증상이 있는 사람은 의사에게 대안에 대해 이야기할 수 있습니다.

Anyone experiencing bothersome symptoms after consuming lactose can speak to a doctor about alternatives.

Nutritional values

The following table compares the nutritional values of 240 milliliters (ml) — about 1 cup — of almond, cow, hemp, oat, and soy milk in grams (g), milligrams (mg), or international units (IU):

Almond milk

Cow’s milk (whole)

Hemp milk

Oat milk

Soy milk

Calories

29

259

60

130

101

Protein

1.01 g

9 g

3 g

4.01 g

6.0 g

Total fat

2.50 g

10.99 g

4.51 g

2.50 g

3.5 g

Sugars

0 g

31.01 g

0 g

19.01 g

9.0 g

Calcium

451 mg

300 mg

283 mg

350 mg

451 mg

Vitamin D

101 IU

0 IU

0 IU

101 IU

120 IU

It is important to note that the nutrient profile of each brand of plant-based milk will differ. Some beverages are flavored and may contain more sugar and salt than other brands. Some manufacturers also add calcium, vitamin D, vitamin B-12, or other nutrients.

The amount of calcium that the body absorbs depends mainly on the type of food a person eats. The body can absorb about 30–32% of the calcium in dairy products, and only 20–30% of the calcium from plants sources such as almonds.

Summary

일부 사람들은 현재 우유 대신 비유 제품 우유와 음료를 마시고 있습니다.

우유를 이러한 대안으로 대체하면 다른 단백질, 칼슘 및 특정 비타민 및 미네랄 공급원을 찾아야 할 수도 있습니다.

많은 식물성 우유 음료 브랜드에는 비타민과 미네랄이 첨가되어 있지만 추가 된 영양소가 모두 몸에 흡수되는 것은 아닙니다.

일부 식물 기반 우유 대체 브랜드는 우유보다 설탕과 소금 함량이 높으므로 사람들은 저염 및 무가당 품종을 원할 수 있습니다.

ome people are now drinking nondairy plant-based milks and beverages instead of cow’s milk. Replacing cow’s milk with these alternatives may mean a person will need to find other sources of protein, calcium, and certain vitamins and minerals.

Many brands of plant-based milk drinks will have added vitamins and minerals, but not all of the added nutrients are absorbed by the body.

Some plant-based milk alternative brands have a higher content of sugar and salt than cow’s milk, so people may wish to look for low-salt and no-added-sugar varieties.

사람들은 식물성 음료가 젖소의 정확한 대용품이 아니라는 것을 알아야 합니다.
People need to be aware that plant-based beverages are not an exact substitute for cow’s milk.

일반적으로 젖소에서 칼로리와 다른 영양소를 섭취하는 사람들은 면허있는 영양사와 상의하여 적절한 대안을 찾아야합니다.
Those who usually get calories and other nutrients from cow’s milk should speak with a licensed dietitian to ensure they find suitable alternatives.

이것은 아이들에게 특히 중요합니다.
This is especially important for children.

 

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